Eläköön coronavirus!

Kyllä eläminen mennyt vaikeaksi. Ihmiset hamstraa tavaraa kaupasta ihan kuin olisi ydinsota tulossa. Vaikka ihmisiä rauhoitellaan ja pyydetään olemaan hamstraamatta niin ei oikein tehoa. Suomalainen on itsepäinen.

Itse en ole hamsrannut muuta kuin linsseja ja paseerattua tomaattia. Jos en niillä pärjää niin sitten kuolen nälkään. Veskipaperikin jäi kauppaan. Mulla on pidésuihku, saippuaa ja pyyheliina paskapöntän vieressä. Enköhän niillä pärjää.

Ymmärrän ihmisten tuskan, mutta nyt olisi aiheellista kuunnella hallitusta. Paniikkiin ei ole aihetta. Päiväkoteja ei ole syytä sulkea. Koulut pidetään auki. Jos yhteiskunta halutaan pitää edes joten kuten käynnissä ja välttyä vielä pahemmilta taloudellisilta tappioilta niin lasten vanhemoien on syytä käydä töissä. Se ei ole mahdollista jos lapsilleei ole hoitoa tai koulua. Myöskään kukaan ei korvaa vanhepien ansionmenetyksiä jos he ovat alsten kanssa kotona jos lapst eivät virallisesti ole karanteenissa.

Terveystalo aisti ihmisten hädässä ansaista mahdollisuuden. Se alkaa ottamaan coronavirustestejä á 195 €. Onneksi he eivät saa ottaa kuin vain virkaviruslääkärin lähetteellä.

Ei olisi uskonut miten yksi virus voi saa koko yhteiskunnan sekaisin ja pysähtymään. Olen todella pahoillani pienyrittäjien puolesta. Toivon, että EUn elvytyspaketti auttaa myös heitä. Näin olin ymmärtävänäni Rva EUpuheenjohtajan puheesta. Suomen tietty täytyy osata anoa sitä.

Rooman matka odottaa meitä vielä. En ole tehnyt vielä mitään muutoksia. Teen muutokset vasta viime tingasssa jos on tarpeen. Odotellaan!

Print Friendly, PDF & Email
Kategoria(t): Yhteiskunta Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.