Korona taas

En ole kirjoittanut vuoteen, mutta kun ei ole paljon huvittanut. Ollut karmea vuosi. Kaikenlaisia tajoituksia rajoituksen perään. Matkustaa ei ole voinut. Matkaa joka ostettiin Roomaan vuonna 2019 toteutuu vasta nyt. Sitä siirretty kerta toisensa jälkeen.

Rokotukset Suomessa on saatu hyvin käyntiin, ja sekä äiti että minä olemme saaneet kummatkin rokotukset. Minä AstraZenican ja äiti Pfizserin rokotteet. Mitään oireita ei ole ollut pahemmin. Mieluummin oireet kuin tauti.

Kaikki harrasteet ovat olleet kokokevään tauolla. Syksy saatiin harrastaa rauhassa. Elämme toivossa että harrasteet alkavat taas syksyllä.

Nyt vihdoin viimein pääsemme lähtemään Roomaan. Odotan sitä innolla.

Print Friendly, PDF & Email
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.