Madrid 2022

Lento Madridiin oli mukava. Ostimme ”alennusmyynnistä” paikat Business-luokkaan. Lounge oli hyvä ja siellä oli syötävää ja juotavaa yllin kyllin ilmaiseksi. Samoin koneessa. Tosin olimme tilanneet laktoosittomat ateriat minulle ja Sinikalle niin niitä emme saaneet.

Kun saavuimme Madridiin meille oli tilattu taksi, jota ei näkynyyt missään. Kun tiedustelin hän vastasi, että tulee 40 min kuluttua. Luulin sen olevan kirjoitusvirhe, muttei se ollut. Hän saapui tunnin myöhässä. Ei pyytänyt edes anteeksi myöhästymistään. Oli epäkohtelias, ajoi lujaa, meinasi ajaa kolari, näytti keskisormea toiselle autoilijalle, yhdelle naisautoilijalle merkkiä että tämä on tyhmä, soitti musiikkia ja auto oli epäsiisti.

Huoneisto on hyvä. Kahdessa tasossa oleva, ylhäällä olkkari, keittiö ja terassi, alhaalla kylppäri ja makuushuone. Terassi on mahtava.

Tänään ollaan ihmetelty missä ollaan. Yritetiin ostaa metrolippuja muttei onnistuttu. Yritetään huomenna ehkä uudelleen. Käytiin syömässä naapurikuppilassa La Tapessa. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.

Täällä on paljon suihkulähteitä kuin myös puistoja.

Tänään maanantaina käytiin maauimalassa. Näitä uima-altaita on täällä monia.

Ongelmia oli taas taksin kanssa. Tilasin taksin ja maksoin sen. Seistiin kadulla odottamassa ja mitään ei kuulu ei näy. Sitten tulee viesti, että kuski on perunut tilauksen. Ihan niin kuin tuosta vaan. Perkele!

Otettiin taksi lennosta ja päästiin perille.

Kun tultiin takaisin päätettiin viimein hankkia metrokortti, ettei olla kiinni takseista. Vaikka taksit ei paljon maksa, näyttävät olevan perin epäluotettavia. Koko metrosysteemi näyttää perin oudolta, mutta eiköhön sen kanssa pärjätä.

Suurin ongelma ongelmien selvittämisessä on se ettei edes palveluhenkiläkunta osaa englantia käytännössä ollenkaan. Ihmettelen kun ei edes nuoriso osaa. Tämä lienee selittyy sillä ettei koulussa lueta ja kaikki englannin kielinen on dupattu.

Kun oltiin keskutassa (Sol) niin päätin käydä ostamassa Lennulle synttärilahjaksi Real Madridin pelipaidan, jota kyllä ei käytetä missä vain ja jätetä minne vain (90€). Fanimyymälässä oli porukkaa ihan tarpeeksi, mutta paita saaatiin ostettua ja painatettua.

Kotiin tultiin metrolla.

Nahka vähän punottaa muttei voi muttei voi mitään.

Tänään keskiviikkona olimme Hop on hop off ajelulla. Istuin pahassa paikkassa joten en saanut oikein kuvia otettua. Santiago Bernabeu on näkemisen arvoinen.Voin vain aavistaa millainen tunnelma on, kun siellä on 70000 katsojaa hurmiossa. Real Madridin kotikenttä on isossa remontissa.

Ajelun lisäksi oli pakollinen vierailu Hard Rockissa, josta paita itselle ja potkis tulevalle vauvalle.

Käytiin myös ostamassa Aapolle Juventuksen paita El Corte Inglés-tavaratalossa, mutteivat suostuneet painattamaan vierasjoukkueen pelaajien nimiä. Sain kuitenkin painatetttua muualla. Lennun painataan olisin painattanut Benzeman nimen, mutta oli loppuunmyyty. 🙂

Sitten tuli taas allaspäivä ja valitsimme toisen altaan. Sinne olisi pitänyt ostaa liput etukäteenja eihän me sitä oltu tehty. Espanja on suosiollinen eläkeläisille, sillä heille myydään lippuja myös luukulta muttei muille. Ei kun lipun ostoon. Mistäköhän johtu että ainoa joka osasi ostaa netista oli meillä se eläkeläinen :). Liput oli kohtuuhitaisia. Eläkelaiselle 0,70 ja muille 2,25. Mitäköhän maksaa uimastadikalle.

Viimeisenä iltana oli kisastudio, kun oli Suomen peli. Kuvaruutuna puhelin, joka nojasi aurinkorasvapurkkia vasten……

Tais naapurit ihmetellä mikä apinalauma siellä möykkää kun muijat pääsi vauhtiin. En tiedä, en oikein innostu. Johtunee siitä, että noita jääkiekkomatseja on tullut nähtyä aikas paljon kun Vesku pelasi.

Ei kun kotiin! Home sweet home! Borta bra hemma bäst!

Print Friendly, PDF & Email