Legoland 2017, Kööpenhamina

Kesällä 2017 juhannuksen tienoilla matkasimme Annukan ja lastenlasten kanssa Kööpenhaminaan suuntana Legoland. Kun tavallista ennen kuin kone oli noussut pojat oivat jo unessa.

Asuimme Kööpenhaminan ulkopuolella jonkin sortin hosteliissa jossa pojille oli kerrossängyt ja itse oli laitettava lakanat. Paikka oli siisti ja meillä oli kuitenkin oma kylppäri. En muista olisiko aamiainen kuulunut hintaan, joka oli edullinen, mutta tuskin.

Legolandiin, Billundiin, piti mennä junalla ja bussilla. Matka oli pitkä, mutta sen väärtti. Tietty olisi voinut lentää suoraan Billundiin ja majoittua hotelliin Legolandiin, mutta ne matkat ovat tarkoitettu vähän toisen sortin matkaajille. Rahaa olisi palanut aivan liikaa. Pojat olivat aivan innoissaan kaikesta legoista rakennetuista isoista kaupungeista, laivoista, satamista. Kuten voi arvata kaikki oli kallista. Pojat saivat kuitenkin valita itselleen matkamuistot. Toinen pojista otti mukin, johon kaiverrettiin hänen nimensä ja toinen peruslegomukin.

Kävimme myös eläintarhassa, joka oli rakennettu niin, että perheet menevät sinne piknikille. Todella mahtava paikka. Katsottavaa olisi riittanyt useaksi päiväksi joten en ihmettele jos perheet tulevat sinne yhä uudelleen koko päivän retkelle.

Tivoli oli aivan Kööpenhaminan keskustassa. Sinne emme menneet, koska näytti todella vaaralliselta paikalta pienille pojille.

Koulu näyttää päättyvän Tanskassa myöhemmin kuin Suomessa. Hilluivat ylioppilaslakki päässä juhannuksena.

Neljässä päivässä ei ihmeitä ehdi, mutta tulihan tärkeimmät katsottua.

Print Friendly, PDF & Email