Viikonloppu on ei eroa muista päivistä

Tässä on jo loppuviikko kovaa vauhtia menossa.

Torstai aamusta kävin äidin kanssa hammaslääkärissä. Käynti on aina nostalginen sillä äiti asui ennen samasaaa portaikossa, missä hammaslääkäri sijaitsee. Tällä kertaa ei ollut ihan läpihuutojuttu vaan joudumme menemään vielä uudemman kerran. Ei voi kuin ihmetellä että yli 90v ihmisellä on omat hampaat suussa, tosin ensi kerralla joistakin joudutaan luopumaan.

Kelataksi toimii nykyään hyvin, mutta niissä pitää olla tarkkana. Taksikuskit tykkäävät laittaa mittarin päälle vaikka asiakas ei vielä ole edes autossa. Edellisen kerran kun kävimme hammaslääkärissä oli kuski laittanut mittarin 5min aikaisemmin ennen kuin soitti, että on paikalla. Emme yleensä mene odottamaan, koska äiti ei jaksa seistä, mutta nyt olemme alkaneet mennä, ettei taas ole 10€ mittarissa ennen kuin olet taksissa.

Torstaina iltana kävin neurologilla, joka on erikoistunut hermopinteeseen. No ei paljon uutta tietoa kuin se, miksi pikkurilli on turta. Hän kertoi että kehoni rakentaa uutta hermoyhteyttä, joka pinteen ansioista on tuhoutunut / vahingoittunut. Rakentaminen kestää jos uutta hermoa syntyy 1mm / pvä, joten tässä sitten odotellaan. Oireista päätellen niskassa on useampi pinne. Sain lähetteen magneettiin, jossa selvinnee, ettei pinteet ole selkäytimeen vaikuttavia.

Eilen perjantaina kävin taas vesijumpassa. Kyllä on kovaa touhua, sitä ei ymmärrä ennen kuin nousee altaasta. Koko homma kestää vain puolituntia. Jos kestäisi tunnin en enää pääsisi ylös altaasta. Koko loppu päivä meni lepäillessä. Ei vaan pysty.

Tänään sain itseståni niin paljon irti että kävin Ikeassa. On se merkillistä, että ihmiset, jotka eivät edes mene Ikeaan käyttää ilmaista kuljetusta hyväkseen ja ihmiset, jotka menevät Ikeaan eivät mahdu kyytiin. Linja on ulkoistettu Lehtimäelle joka ottaa ihmisia myös seisomaan. Kumpaankin suuntaan bussi oli ihan täysi.

Osti pienen hyllykön, jotta saan kaikki lattialla hilluvat tavarat pois lattialta. Olin jopa niin ripeä, että kokosin heti. Hyvin istui tarkoitettuun paikkaan.

Enää muuta suorittamista en aikonut tänään tehdä kuin ulkoiluttaa koiran pari kertaa ja sitten lojahdan ennen ja jälkeen sen sohvalle ja alan odottaa illan televisio tarjontaa.

Print Friendly, PDF & Email
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *