WordPress.org taas vähän ja muutakin

Tämä olisi ollut kokonaan vapaa jos ei olisi ollut wordpress.org jatkis.

Aamupäivä kului ihan normaalisti: aamutv kolmoselta sitten ykköseltä, puoliseitsemän, Sydämen asialla. Miten kävikään nukahdin kesken Sydämen asialla ohjelman vaikka oli omasta mielestäni nukkunut ihan hyvin. Kun heräsin mietin pitääkö syödä, viedä koira ulos vai mitä äidin luokse kahville.

Rehellisesti sanottuna en tarkalleen muista mikä oli järjestys mutta luulen sen olleen Mr. Mercedes, syönti, koiran ulkoilutus ja äidin luokse kahville.

Ulkona oli ”koiranilma” joten vain vähän tassuttelimme ulkosalla. Joku olisi sanonut, että koiraa ei ulkoilutettu ollenkaan, mutta jos joku haluaa voi menna Elviksen kanssa lenkille tonne rättisateeseen ihan vapaasti. Minä en mene.

Kun tulimme ulkoa, parkkeerasimme äidin luokse kahville. Siinä vierähti tovi. Täytyy myöntää, että äidin kuulo vain huononee. Saa huutaa todenteolla. Kuitenkin kiva huomata että äiti oli tyytyväinen. Elvis tietty myös koska sai taas kaikenlaisia herkkuja nakeista lähtien.

Kun tultiin kotiin syötin koiran ja aloin valmistua lähtöön Malmille. Ilma ei ollut parantunut yhtään. Kun pääsin Malmitalolle, jalkani olivat läpimärät.

Kurssi on vapaamuotoinen eli jotain ohjelmaa oli suunniteltu mutta pääasiallisesti voimme kysyä mitä mieleen juolahtaa. Jotain opin ja sain jotain lisäosia asennettua. Muuten ei mitään ihmeenpään. Tätäkin kirjoitelen Malmilla.

Kohta lähden kotia kohti. Elvis odottaa ulos pääsyä.

Print Friendly, PDF & Email
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.